Windows 10 Sadece C: Format Atmak

Peki ama sadece C'yi seçtiğimi nasıl anlıyacağım?
Kardeşim bilgisayarında kaç tane disk bölümü varsa, mesela C,D,E neyse o kadar sayıda format ekranında diskler olur. Atıyorum C diskinin boyutu 20 GB, D diskinin boyutu 80 GB ise 20 GB olan diski seçip formatı ilerletirsen sadece C diskini formatlarsın. D diski aynen kalır. Videoları izlemeye üşenmeseniz hani anlarsınız ne demek istediğimi.

Format atarken sıfırlamayı kast ediyor. Sen niye sıfırlama+format atıyorsun? Kendinde değilsin bence. Format esnasında C diskini biçimlendirirsen zaten sıfırlamış olur. Daha açıklamamı ister misin?
Sen iyi misin dostum? Sıfırlama + format anlatmıyorum adama format+sıfırlama anlatıyorum. Kimyasal mı kullanıyorsun?

Dediğim gibi ilk defa kendim format atacağım o yüzden sordum teşekkür ederim.

format yerine geldeğinde sürüleri seç ilerle sonra orda ekranda kaç tane yeriin varsa c d e gibi c nin üstüne basıp sıfırla veya temizle gibi onu seçiyorsun ama d ye ellme sonra nereye kuralım derken o temizlediğin yeri seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…