smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #11 Zeon dedi: Hayır,internet çalışmıyor. Vatan'a götüreceğim bilgisayarı hiç bir şekilde düzelmedi Genişletmek için tıkla... Ayarlar-->Ağ Ve İnternet kısmında "-------- - - - ----------" şeklinde bir işaret mi var ?
Zeon dedi: Hayır,internet çalışmıyor. Vatan'a götüreceğim bilgisayarı hiç bir şekilde düzelmedi Genişletmek için tıkla... Ayarlar-->Ağ Ve İnternet kısmında "-------- - - - ----------" şeklinde bir işaret mi var ?
Zeon Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 10 20 Ocak 2020 #12 smitg12 dedi: Ayarlar-->Ağ Ve İnternet kısmında "-------- - - - ----------" şeklinde bir işaret mi var ? Genişletmek için tıkla... Evet
smitg12 dedi: Ayarlar-->Ağ Ve İnternet kısmında "-------- - - - ----------" şeklinde bir işaret mi var ? Genişletmek için tıkla... Evet
smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #13 Zeon dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Kanka Windows Olay Günlüğün kapatılmış.Sana bir video vericem.Orada ki adımları uygula. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et smitg12 dedi: Kanka Windows Olay Günlüğün kapatılmış.Sana bir video vericem.Orada ki adımları uygula. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu çünkü bu şekilde çözdüm.
Zeon dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Kanka Windows Olay Günlüğün kapatılmış.Sana bir video vericem.Orada ki adımları uygula. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et smitg12 dedi: Kanka Windows Olay Günlüğün kapatılmış.Sana bir video vericem.Orada ki adımları uygula. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de olmuştu çünkü bu şekilde çözdüm.
Zeon Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 10 20 Ocak 2020 #14 smitg12 dedi: Kanka Windows Olay Günlüğün kapatılmış.Sana bir video vericem.Orada ki adımları uygula. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynısı bende de olmuştu çünkü bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Kanka bu videoyu izledim hatta her videoyu izledim ama düzelmedi.
smitg12 dedi: Kanka Windows Olay Günlüğün kapatılmış.Sana bir video vericem.Orada ki adımları uygula. Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynısı bende de olmuştu çünkü bu şekilde çözdüm. Genişletmek için tıkla... Kanka bu videoyu izledim hatta her videoyu izledim ama düzelmedi.
smitg12 Kilopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2020 #15 Zeon dedi: Kanka bu videoyu izledim hatta her videoyu izledim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Kanka adım adım uyguladın mı her şeyi ?
Zeon dedi: Kanka bu videoyu izledim hatta her videoyu izledim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Kanka adım adım uyguladın mı her şeyi ?