Windows 10 Sağ Tık Bekleme Sorunu

Jailson

Decapat
Windows 10 ve bir klasöre dosyaya hiç fark etmiyor neye sağ tıklarsam tıklayayım 3-4 saniye dönen imleç çıkıyor ve ondan sonra seçenekler geliyor. Bu sorunun SSD ile alakalı olduğunu söylemeyin çünkü eskiden olmuyordu.

Bunun yanı sıra masaüstüne Refresh çektiğim zaman da simgeler uzun süre gidip geliyor sıkıntı acaba PC'de çok dosya olduğundan mıdır dedim diskten 35 GB veri sildim hâlâ bana mısın demiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini belirtin.
Bazı sağ tık görevleri hızlı açılmak için sistemde dosyalar barındırır.
Eğer o dosyaları silerseniz, Sağ tık yaptığınızda o dosyayı bulamadığın 30-35 saniye bir arama gerçekleştirecektir.
O yüzden geç açılacaktır.

Büyük ihtimalle sisteminiz Intel tabanlı sistem. Sorun Intel ve NVidia sürücülerinden kaynaklanıyordu. Çözüme kavuşturmuşlardı. Tekrar baş gösterdi demek ki...

Önerileriniz için teşekkürler ancak hepsini zaten denemiştin işe yaramıyor maalesef ve sorun zararlı yazılımdan kaynaklanıyor olamaz diye düşünüyorum sistemimde Kaspersky var ve sıkıntı olmadan önce kullandığım programlar ile şimdiler arasında hiç fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…