L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Eylül 2015 #1 KGB Archiver'i denetim masasından kaldırmama rağmen fakat sağ tık yapınca "KGB Archiver ile Sıkıştır" bir türlü gitmiyor. Nasıl kaldırabilirim? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
KGB Archiver'i denetim masasından kaldırmama rağmen fakat sağ tık yapınca "KGB Archiver ile Sıkıştır" bir türlü gitmiyor. Nasıl kaldırabilirim? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 18 Eylül 2015 #2 Ccleaner programıyla halledebilirsin. Programda Sağ tık menüsü gibi bir sekme var oradan tüm programların sağ tıklarını kaldırabilirsin.
Ccleaner programıyla halledebilirsin. Programda Sağ tık menüsü gibi bir sekme var oradan tüm programların sağ tıklarını kaldırabilirsin.
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Eylül 2015 #3 ErenTeke dedi: Ccleaner programıyla halledebilirsin. Programda Sağ tık menüsü gibi bir sekme var oradan tüm programların sağ tıklarını kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim. Birde tam olarak nereden kaldıracağım
ErenTeke dedi: Ccleaner programıyla halledebilirsin. Programda Sağ tık menüsü gibi bir sekme var oradan tüm programların sağ tıklarını kaldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim. Birde tam olarak nereden kaldıracağım
ErenTeke Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 19 Eylül 2015 #4 lookatme dedi: Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim. Birde tam olarak nereden kaldıracağım Genişletmek için tıkla... Buradan bulup "Pasif" diyip pasif edebilirsin, pasif dedikten sonra ise "Sil" deyip silersin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2015
lookatme dedi: Teşekkür ederim. Hemen deneyeceğim. Birde tam olarak nereden kaldıracağım Genişletmek için tıkla... Buradan bulup "Pasif" diyip pasif edebilirsin, pasif dedikten sonra ise "Sil" deyip silersin.