Windows 10 "Saklamak İstediklerinizi Seçin" Bölümünde Geçersiz Bölüm

Sen ISO dosyası olarak Home Single Language seçip indireceksin. Sonra bunu bir USB belleğe yazdıracak ve Windows üzerinden kurulama başlayacaksın. Ama lisans anahtarına sahip değilsin gibisinden bir hata alabilirsin, garanti veremem.

Windows 8 Pro kullanırken niye SL şeklinde kurmaya kalkıyorsun ki? Pro sürümü zaten update üstünden dil değiştirebiliyor. Sen en iyisi 8.1 konusundaki sabitlenmiş indirme linklerini kullan ve önce Türkçe 8.1 indir. Sonra tüm güncellemeleri yap ve anahtarını rezerve ettir. Sonra otomatik yükseltme başlayacaktır.

Tamam abi, önemli değil. Bir GTA V kaybetmişim ne olur ki (!). Şaka bir yana Windows 10 geçmem uygulamalarımdan daha değerli. Dosyalarımı yedekledim zaten. Ama Home Single Language mi yoksa Pro mu seçeceğim ? Tekrar tekrar soruyorum ama çünkü şu anki sürümüm Pro.

Öncelikle burdan @SypeR abime çok teşekkür ederim. Media Creation Tool ile uygulamalırımı kaybetmek pahasına Windows 10'a geçtim. Bir de ne göreyim ! Windows Old adı altında bir klasör oluşturulmuş ve her şeyim içindeydi ! GTA V gibi oyunlarım da içindeydi. Benim gibi bu duruma düşen arkadaşlar korkmasın. Her şeyiniz kalıyor...

Ayrıca Microsoft Edge müthiş olmuş ! Galiba Chrome kullanmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…