Çözüldü Windows 10 SAMP Aşağı alınca siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhaba arkadaşlar. Oyun San Andreas Multiplayer. Yükseltme yapınca sorunu yaşadım. Başka sorunlar da olduğundan temiz kurulum da yaptım ancak sorun devam ediyor. Oyunu Alt + Tab veya Windows tuşu ile aşağı alamıyorum. Siyah ekranda takılı kalıyor. Düzeltmek için tekrar Alt + Tab yaparak oyuna geçiyorum. Oyuna dönüyor. Sonra CTRL + Alt + Del yapıp İptal diyerek masaüstüne girebiliyorum. Ancak bu çok uğraştırıcı. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Denedim. Ancak XP, 98 ME gibi uyumluluk ayarlarında hiç açamadım. Windows Vista, 7, 8 modlarında da sunucuya bağlanamadan Crash yiyorum. Ben de öyle düşündüm ancak eski sürümlerinde bu tip bir sorun olmamıştı. Buna Build 9841 de dahil.

Sorun çözüldü. Ancak herkesin işine yarar mı bilemiyorum. Nvidia DSR ile oyunu 1080P yaptığımda bu sorundan da kurtulmuş oldum.
Denedim. Ancak XP, 98 ME gibi uyumluluk ayarlarında hiç açamadım. Windows Vista, 7, 8 modlarında da sunucuya bağlanamadan Crash yiyorum. Ben de öyle düşündüm ancak eski sürümlerinde bu tip bir sorun olmamıştı. Buna Build 9841 de dahil.

Sorun çözüldü. Ancak herkesin işine yarar mı bilemiyorum. Nvidia DSR ile oyunu 1080P yaptığımda bu sorundan da kurtulmuş oldum.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…