T Tıba Hectopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ağustos 2015 #1 Windows 10 kullanıyorum. Şu samsung sürücülerinden hangilerini yüklemeliyim? Hiç mi bilen yok koca forumda?
Windows 10 kullanıyorum. Şu samsung sürücülerinden hangilerini yüklemeliyim? Hiç mi bilen yok koca forumda?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Ağustos 2015 #2 Bu araçla sadece BIOS ve firmware güncelleştirmelerini yükleyin. Diğer aygıtların güncel olmayan sürücülerini bulmakta.
Bu araçla sadece BIOS ve firmware güncelleştirmelerini yükleyin. Diğer aygıtların güncel olmayan sürücülerini bulmakta.
MilosKrasicTR Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #3 Ben bu ilginç araçla daha hiç BIOS güncellemesi görmedim ne yazık ki Şanslısın galiba, ya da ben şanssız
Ben bu ilginç araçla daha hiç BIOS güncellemesi görmedim ne yazık ki Şanslısın galiba, ya da ben şanssız