Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #1 Arkadaşlar internet üzerinden bir oyun indirdim, içinde .ISO dosyasını çift tıklayarak herhangi bir program kullanmadan setup yeri geldi lakin sanal sürücü açıldı. Bu sürücüyü diğer sürücülerim ve dosyalarım zarar görmeden nasıl silebilirim?
Arkadaşlar internet üzerinden bir oyun indirdim, içinde .ISO dosyasını çift tıklayarak herhangi bir program kullanmadan setup yeri geldi lakin sanal sürücü açıldı. Bu sürücüyü diğer sürücülerim ve dosyalarım zarar görmeden nasıl silebilirim?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 25 Şubat 2019 #2 Sürücüye sağ tıkladıktan sonra "kaldır" seçeneğini seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #3 muzan dedi: Sürücüye sağ tıkladıktan sonra "kaldır" seçeneğini seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir seçenek ile karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
muzan dedi: Sürücüye sağ tıkladıktan sonra "kaldır" seçeneğini seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir seçenek ile karşılaşmadım.
Eray GÜNAY Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 75 Çözümler 3 26 Şubat 2019 #4 Adi üstünde zaten, sanal sürücü neden zarar versin ki. Ayrıca kapatmak istiyorsaniz sağ tıklayıp çıkar deyin. Artı 0 Eksi
Adi üstünde zaten, sanal sürücü neden zarar versin ki. Ayrıca kapatmak istiyorsaniz sağ tıklayıp çıkar deyin.