A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 27 Ekim 2018 #1 Arkadaşım bilgisayarıma yanlışlıkla saniye göstergesini eklemiş. Biraz kurcaladım ama yapamadım. Saniyeyi nasıl kapatabilirim? Windows 10 kullanıyorum. Teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleme: 27 Ekim 2018
Arkadaşım bilgisayarıma yanlışlıkla saniye göstergesini eklemiş. Biraz kurcaladım ama yapamadım. Saniyeyi nasıl kapatabilirim? Windows 10 kullanıyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
P polatcelil Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2018 #2 aşağıdaki ayarı yaparak regedit üzerinden saniyeyi kapatabilirsiniz Windows Görev Çubuğunda Saniye Gösterme - Programsız | kolaydata.com
aşağıdaki ayarı yaparak regedit üzerinden saniyeyi kapatabilirsiniz Windows Görev Çubuğunda Saniye Gösterme - Programsız | kolaydata.com
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 27 Ekim 2018 #3 Veri biçimlerini değiştir diye bir ayar var, ancak tıklanmıyor.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 27 Ekim 2018 #4 Başlat'a regedit yazıp başlatı aç. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced adresine ilerle. ShowSecondsInSystemClock'a çift tıkla, değerini 0 yapıp bilgisayarı yeniden başlat.
Başlat'a regedit yazıp başlatı aç. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced adresine ilerle. ShowSecondsInSystemClock'a çift tıkla, değerini 0 yapıp bilgisayarı yeniden başlat.