Sherlock H. Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #1 Bilgisayarımı şarja takınca touchpad çalışmıyor, sadece tıklama yapabiliyorum. Win 8 kuruluyken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ne olduysa Win 10'a geçince oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Bilgisayarımı şarja takınca touchpad çalışmıyor, sadece tıklama yapabiliyorum. Win 8 kuruluyken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ne olduysa Win 10'a geçince oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 27 Mart 2016 #2 Sürücüsünü güncelleyin. Bulamazsanız mevcut sürüm numarası/tarihi ve donanım kimliğini paylaşınız.
Sherlock H. Hectopat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2016 #3 sürücüler güncel. Sorun sadece şarja takınca oluyor, pilde kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Adaptörden kaynaklı olabilir mi ?
sürücüler güncel. Sorun sadece şarja takınca oluyor, pilde kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum. Adaptörden kaynaklı olabilir mi ?