Başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 3 gündür Microsoft'un sitesine girip düzenli olarak deniyorum, fakat Windows 10 satın alamıyorum. Farklı cihazda denedim, farklı banka kartlarıyla da denedim, yurt dışı satın alma vb. bütün kart izinlerini kontrol ettim, son kısımda ödemeyi onaylarken sayfanın yukarısında "Bize ulaşın şu anda, işleminizi gerçekleştiremiyoruz." Yazısı çıkıyor. Atabilirsem ekran görüntüsü atarım,
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba, bu hatayı aldığınız için şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Bu fiyata bir işletim sistemi alınmaz. 30 liraya tamamen legal keyler satıyorlar, onlardan alın. Aynı şey, en ufak farkı yok.
Öncelikle merhaba, bu hatayı aldığınız için şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Bu fiyata bir işletim sistemi alınmaz. 30 liraya tamamen legal keyler satıyorlarar, onlardan alın. Aynı şey, en ufak farkı yok
Genel olarak bir site önermeyeyim. Daha tecrübeli arkadaşlar konuyu görebilirler ya da yeni bir konu açabilirsiniz bunun için. Kesinlikle o parayı vermeyin. O parayla; Windows 10, RDR2, CP 2077, FH4 alır üzerine yine bir şeyler kalır.