Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 26 Haziran 2022 #11 huseyincanatac dedi: hocam o keylerde sıkıntı çıkabiliyormuş key çalışmayabiliyormuş felan... o yüzden direkt microsofttan alayım kafam rahat olsun dedim Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft'tan almayın. Bence gereksiz pahalı. yazilimbudur.com'dan almanızı öneririm. Sinan Uğurlu dedi: Microsoft'tan almanıza gerek yok, Trendyol vs. gibi satıcılardan OEM key alabilirsiniz. Cihazınıza tanımlı olacaktır ve sisteminizi (İşlemciniz diye biliyorum) değiştirmediğiniz sürece kullanabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Retail alırsa daha iyi olacaktır.
huseyincanatac dedi: hocam o keylerde sıkıntı çıkabiliyormuş key çalışmayabiliyormuş felan... o yüzden direkt microsofttan alayım kafam rahat olsun dedim Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft'tan almayın. Bence gereksiz pahalı. yazilimbudur.com'dan almanızı öneririm. Sinan Uğurlu dedi: Microsoft'tan almanıza gerek yok, Trendyol vs. gibi satıcılardan OEM key alabilirsiniz. Cihazınıza tanımlı olacaktır ve sisteminizi (İşlemciniz diye biliyorum) değiştirmediğiniz sürece kullanabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Retail alırsa daha iyi olacaktır.