Windows 10 Satın Alma ve Sonrası

Mustafaww

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yakın zamanda bir bilgisayar topladım. HDD, anakart her şey sıfır ve Windows 10 kurmak istiyorum. Ucuza bulabileceğim güvenilir bir site var mı? N11'de 24TL'ye var. Ancak ne kadar güvenilir bilmem. Bir de kurulum yaptıktan sonra bilgisayara neler yüklemem lazım bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan geçen hafta aldım. Çok ucuz ve işlemler tamamlandıktan 5 dakika sonra gönderdiler.

Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans Tr - n11.com
IMG_2312.jpg

Anakartınızın sitesinden tüm sürücülerinizi indirebilirsiniz. Ben sadece ekran kartını kurdum, anakart sürücüleri format sonrası kurulmuştu.

N11'de belli başlı w10 satıcıları var. Dikkat ederseniz üç tane satıcı toplam yorumları 1000’in üstünde. Bu bahsettiğim satıcıların 10-20-30-50 liraya farklı ilanları var insanlar 10 liraya dolandırıcıdır diye almıyor, 20 ve 30’luk ilanlarda yoğunlaşıyorlar. Yorum sayısından anlaşılıyor. Bu bahsettiğim satıcıların en ucuz ilanından alabilirsiniz yani 10 liralık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı