Windows 10 satın almak

Emirhan0

Decapat
Arkadaşlar yeni PC alacağım Windows 700 TL verip alayım mı yoksa deneme sürümünü alıp key mi yapayım? Key ile nasıl oluyor bilgisi olan varsa teşekkürler?

Key al. Benim Windows'um keyle etkinleşti. Ve hotmail hotmaile bağladım böylece key olmadan etkinleşebiliyor. Ek olarak ofis hesabı da aldım 5 PC 20 TL gibi ücrete.
Windows + ofis 50 TL yi geçmeyecektir senin için. (Aldığım satıcıyı istersen söyleyebilirim.)

Sıfır fark. Hatta kutuyu nereye koyacağım derdin bile olmuyor
Para ile Windows almak saçma daha iyi mi performans sağlayacak hayır Windows'un sitesindeki Windows aracı ile ISO indir ya da direk USB'ye formatla temiz bir kurulum yap keyine bak.

Para ile Windows almak saçma daha iyi mi performans sağlayacak hayır windowsun sitesindeki windows aracı ile iso indir ya da direk usbye formatla temiz bir kurulum yap keyine bak.
O indirdiğin ISO'daki Windows'u ilk kurduğunda 30 günlük deneme sürümü olarak kurulur. Key veya crack ile lisanslayıp full sürüm yaparsın. Keyde virüs girmez crackte virüs girer.

O indirdiğin ISO'daki Windows'u ilk kurduğunda 30 günlük deneme sürümü olarak kurulur. Key veya crack ile lisanslayıp full sürüm yaparsın. Keyde virüs girmez crackte virüs girer.
Yo ben sitesinden indirdim deneme falan demiyor uyarıda gelmiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…