adamuss Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 İyi Sosyaller arkadaşlar, bu hataları alıyorum ama hiçbir şekilde çözemedim. Dosya Ekleri Adsız.jpg 33,9 KB · Görüntüleme: 23
Under Can Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Intel chipset sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısınız bunun yanında güvenlik duvarınız kapalı olsun.
Intel chipset sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısınız bunun yanında güvenlik duvarınız kapalı olsun.
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 23 Ocak 2025 #3 sfc /scannow komutunu CMD de yönetici olarak çalıştırın bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın.
adamuss Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 Under Can dedi: Intel chipset sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısınız bunun yanında güvenlik duvarınız kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... yüklü değil emin.gunay dedi: sfc /scannow komutunu CMD de yönetici olarak çalıştırın bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... bunu çok kez denedim olmuyor
Under Can dedi: Intel chipset sürücüsünü kaldırıp tekrar kurar mısınız bunun yanında güvenlik duvarınız kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... yüklü değil emin.gunay dedi: sfc /scannow komutunu CMD de yönetici olarak çalıştırın bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... bunu çok kez denedim olmuyor
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 23 Ocak 2025 #5 Bilgisayarı açtığında mı çıkıyor?
adamuss Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 Said HtmAGl dedi: Bilgisayarı açtığında mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... evet . hataları kapatırsan tekrar aynı hata çıkıyor. bende kapatmıyorum. ama sürekli ekranda
Said HtmAGl dedi: Bilgisayarı açtığında mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... evet . hataları kapatırsan tekrar aynı hata çıkıyor. bende kapatmıyorum. ama sürekli ekranda
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 23 Ocak 2025 #7 adamuss dedi: evet . hataları kapatırsan tekrar aynı hata çıkıyor. bende kapatmıyorum. ama sürekli ekranda Genişletmek için tıkla... TaskExplorer'ı indir. İşlemleri, başlama zamanına göre sırala ve wscript.exe'i bul sonra bana ekran görüntüsünü at. Release Task Explorer v1.5.6 · DavidXanatos/TaskExplorer In the latest release, version 1.5.6, several key updates and changes were made to improve overall functionality and performance. One of the notable adjustments is that Task Explorer (TE) no longer... github.com
adamuss dedi: evet . hataları kapatırsan tekrar aynı hata çıkıyor. bende kapatmıyorum. ama sürekli ekranda Genişletmek için tıkla... TaskExplorer'ı indir. İşlemleri, başlama zamanına göre sırala ve wscript.exe'i bul sonra bana ekran görüntüsünü at. Release Task Explorer v1.5.6 · DavidXanatos/TaskExplorer In the latest release, version 1.5.6, several key updates and changes were made to improve overall functionality and performance. One of the notable adjustments is that Task Explorer (TE) no longer... github.com