Çözüldü Windows 10 "Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
BIOS'ta boot seçeneği legacy ve UEFI idi, bu problemi UEFI alarak çözdüm (GPT olarak boot etmiştim daha sonra MBR olarak boot ettim ama bu sefer de PC USB belleği okuyamadı) ancak bu sefer de başka bir hata aldım. (M2 SSD'ye yükleme yapacağım bu arada)
"Windows bu diske yüklenemez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir".

Aklıma şu geldi, 1 TB harddiske Windows yüklemek daha sonra disk yönetiminden SSD'yi GPT ayarlamak, olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım çok teşekkür ederim ayrıca biR hata da aldım Windows kopyaları yüklüyor format esnasında özellikler yükleniyor kısmına geçerken hata veriyor. Burda da yapmanız gereken boot attığınız belleği değiştirmek. Çok teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…