okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar eski bir Acer laptop var. Format atarken bu hatayı alıyorum. BIOS ayarları nasıl olmalı?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #2 Diski oluşturmamışsınız ki daha. Yeni'ye basın. *Tıklayın.
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Diski oluşturmamışsınız ki daha. Yeni'ye basın. *Tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bastım hocam olmuyor.
sukuterkopke dedi: Diski oluşturmamışsınız ki daha. Yeni'ye basın. *Tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bastım hocam olmuyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #4 Ayrılmamış alan diyor, yani henüz atanmamış. Onu "Yeni" ile oluşturmalısınız. okan04 dedi: Bastım hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Doğru ISO dosyasını yazdırdığınıza emin misiniz? Fazladan USB portu varsa mavi renkli olan değilde siyah veya gri USB portuna takmayı deneyin.
Ayrılmamış alan diyor, yani henüz atanmamış. Onu "Yeni" ile oluşturmalısınız. okan04 dedi: Bastım hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Doğru ISO dosyasını yazdırdığınıza emin misiniz? Fazladan USB portu varsa mavi renkli olan değilde siyah veya gri USB portuna takmayı deneyin.
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ağustos 2023 #5 sukuterkopke dedi: Ayrılmamış alan diyor, yani henüz atanmamış. Onu "yeni" ile oluşturmalısınız. Doğru ISO dosyasını yazdırdığınıza emin misiniz? Fazladan USB portu varsa mavi renkli olan değil de siyah veya gri USB portuna takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam port değiştirdim fark etmedi.
sukuterkopke dedi: Ayrılmamış alan diyor, yani henüz atanmamış. Onu "yeni" ile oluşturmalısınız. Doğru ISO dosyasını yazdırdığınıza emin misiniz? Fazladan USB portu varsa mavi renkli olan değil de siyah veya gri USB portuna takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam port değiştirdim fark etmedi.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #6 okan04 dedi: Hocam port değiştirdim fark etmedi. Genişletmek için tıkla... İleri düğmesi açık galiba. Devam edin direk uğraşmayın. Sürücü istiyor herhalde.
okan04 dedi: Hocam port değiştirdim fark etmedi. Genişletmek için tıkla... İleri düğmesi açık galiba. Devam edin direk uğraşmayın. Sürücü istiyor herhalde.
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ağustos 2023 #7 sukuterkopke dedi: İleri düğmesi açık galiba. Devam edin direk uğraşmayın. Sürücü istiyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam basıyorum hata veriyor.
sukuterkopke dedi: İleri düğmesi açık galiba. Devam edin direk uğraşmayın. Sürücü istiyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam basıyorum hata veriyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #8 okan04 dedi: Hocam basıyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Legacy Boot'a alıp dener misiniz yeniden?
okan04 dedi: Hocam basıyorum hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Legacy Boot'a alıp dener misiniz yeniden?
okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ağustos 2023 #9 sukuterkopke dedi: Legacy Boot'a alıp dener misiniz yeniden? Genişletmek için tıkla... Hocam aldım, bu sefer de UEFI olmadığı için siyah ekran veriyor.
sukuterkopke dedi: Legacy Boot'a alıp dener misiniz yeniden? Genişletmek için tıkla... Hocam aldım, bu sefer de UEFI olmadığı için siyah ekran veriyor.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.829 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #10 okan04 dedi: Hocam aldım, bu sefer de UEFI olmadığı için siyah ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Rufustan MBR olarak yazdırın ISO'yu.
okan04 dedi: Hocam aldım, bu sefer de UEFI olmadığı için siyah ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Rufustan MBR olarak yazdırın ISO'yu.