Windows 10 Security ne kadar guvenilir?

• Konuyu başlatan love1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 445

love1

Decapat
Windows Security ne kadar guvenilirdir? Suphelendigim bir dosyayi klasoru Custom scanla taradiktan sonra sonuç almadiysam Windows Security'e guvenip dosyayi acabilir miyim?

Windows Security ne kadar guvenilirdir? Suphelendigim bir dosyayi klasoru Custom scanla taradiktan sonra sonuç almadiysam Windows Security'e guvenip dosyayi acabilir miyim?

Windows Security ortalama. Ama güncel teknikler ile en basit virüs bile Windows Defender ve Security'den kaçabiliyor. Güncel antivirüs yazılımları ile tarama yapın.

Mesela? Bildiginiz guzel bir antivirus var mı?

Kendim şahsi olarak kendi yazdığım, kod tabanlı ve kullanıcı arayüzü olmayan bir kod dizini kullanıyorum. Ama Kaspersky Premium ve Avast premium. Bu iki antivirüs parasına değen antivirüsler ve atlatması zor(benim yazdığım virüslerin hiçbiri geçemedi). Ücretsiz versiyonları güzel ama orta seviye yazılmış veya dosyaya iyi gömülen bir virüs bazen atlatabiliyor.

Kendim şahsi olarak kendi yazdığım, kod tabanlı ve kullanıcı arayüzü olmayan bir kod dizini kullanıyorum. Ama Kaspersky Premium ve Avast premium. Bu iki antivirüs parasına değen antivirüsler ve atlatması zor(benim yazdığım virüslerin hiçbiri geçemedi). Ücretsiz versiyonları güzel ama orta seviye yazılmış veya dosyaya iyi gömülen bir virüs bazen atlatabiliyor.

Teşekkürler.

Windows Security bazı crack veya dosyalarda olan virüsleri görmüyor.
Aktif Korumada Windows Security iş görür ama.
Sadece Tarama için Malwarebytes yeterli olur.

Aktif korumada Windows Security iş görür ama.
Sadece tarama için Malwarebytes yeterli olur.

Soyle yapmayi dusunuyorum Malwarebytes indirip tarama yapacağım sonra Kaspersky indirip onu kullanmaya baslayacagim.

Aktif korumada Windows Security iş görür ama.
Sadece tarama için Malwarebytes yeterli olur.

Bir de Malwarebytes eger şu an virus varsa onu tam anlamiyla kaldırır mı?

Soyle yapmayi dusunuyorum Malwarebytes indirip tarama yapacağım sonra Kaspersky indirip onu kullanmaya baslayacagim.

Bir de Malwarebytes eger şu an virus varsa onu tam anlamiyla kaldırır mı?

Varsa büyük ihtimalle algılayıp karantinaya alacaktır.
Oradan silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı