Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 2 Aralık 2020 #1 Bu hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım. Virüs olabileceğini söylemişler fakat Kaspersky anti-virüse tam tarama yaptırdım PC'de virüs de yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Bu hatayı alıyorum. Çözümünü bulamadım. Virüs olabileceğini söylemişler fakat Kaspersky anti-virüse tam tarama yaptırdım PC'de virüs de yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Aralık 2020 #2 Giriş Noktası Bulunamadı hatası ve çözümü. Yöntem 1) Hatada herhangi bir isimdeki .dll dosyasının eksik olduğu belirtiliyorsa internetten bu .dll dosyasını aratarak indirip aynı konuma taşıma www.hataverdi.com
Giriş Noktası Bulunamadı hatası ve çözümü. Yöntem 1) Hatada herhangi bir isimdeki .dll dosyasının eksik olduğu belirtiliyorsa internetten bu .dll dosyasını aratarak indirip aynı konuma taşıma www.hataverdi.com
Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 3 Aralık 2020 #3 alpethz dedi: Giriş Noktası Bulunamadı hatası ve çözümü. Yöntem 1) Hatada herhangi bir isimdeki .dll dosyasının eksik olduğu belirtiliyorsa internetten bu .dll dosyasını aratarak indirip aynı konuma taşıma www.hataverdi.com Genişletmek için tıkla... böyle sitelerin hepsine baktım çözüm bulamadım
alpethz dedi: Giriş Noktası Bulunamadı hatası ve çözümü. Yöntem 1) Hatada herhangi bir isimdeki .dll dosyasının eksik olduğu belirtiliyorsa internetten bu .dll dosyasını aratarak indirip aynı konuma taşıma www.hataverdi.com Genişletmek için tıkla... böyle sitelerin hepsine baktım çözüm bulamadım