Windows 10 ses ayarlarında hoparlör yok

tannerefe

Hectopat
Yer
Muğla Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
RAM Corsair Vengeance 4+4 Dual 8gb 2133MHz
Ekran kartı
MSI GTX 960
Anakart
Asus P8H77-V
İşlemci
Intel Core i5 3470 3.20 GHz
Merhaba herkese. Dün Windows 8.1 sürümünden Windows 10'a geçiş yaptım fakat hiçbir türlü ses alamıyorum bilgisayardan. Ses ayarlarına girdiğimde hoparlör gözükmemekte. Aygıt yöneticisine girdiğim zaman Realtek... Yazısı çıkmamakta fakat ben bu yazılımı yükledim 2 kez. Ne yapmam lazım anlamıyorum, yardım edebilecek kişiler yardım ederse çok sevinirim. Herhangi bir ünlem işareti yok aygıt yöneticisinde. Hoparlör simgesi, yazısına dair hiçbir şey yok Realtek kendiliğinden siliniyor fakat program kaldır bölümünde 600 MB kurulu olduğunu görüyorum fakat kullanamıyorum. Sistemim: Intel Core i5 3470 3.20 GHz, Corsair Vengeance 4+4 Dual 8 GB RAM. MSI GTX 960 2 GB. Anakartım ASUS P8H77-V modeli.

Sadece Windows'un High Definition Audio device var. Böyle gözüküyor aygıt yöneticisinde.

Otomatik sürücü yüklemeyi nasıl kapatabilirim?

Otomatik sürücü yüklemeyi nasıl kapatabilirim?

Afedersiniz şimdi gördüm yazdığınızı.

Otomatik sürücü yüklemeyi kapattım hocam şu an Realtek yükleniyor. Bir sürü sürüm denedim geceden beri kurulum tamamlandı diyor sonra bakıyorum program files da Realtek klasörüne 2 tane dosya var iclerinde 1'er tane kısayol vardı. Bir şekil onları açtığımda ise "Realtek bu sürücü paketinde hiçbir sürücü desteklenmedi" diyor fakat herhangi bir error kodu falan vermiyordu.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Son düzenleme:
Ses Aygıtları kısmını atar mısınız?

O zaman Güvenli Mod'da DDU ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…