Trgt74 Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #1 Windows 10 format attım, ses aygıtı sorunu var. Ses hiçbir şekilde çıkmıyor. Ses aygıtı bulunamadı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Windows 10 format attım, ses aygıtı sorunu var. Ses hiçbir şekilde çıkmıyor. Ses aygıtı bulunamadı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Kasım 2020 #2 Trgt74 dedi: Windows 10 format attım ses aygıtı sorunu var, ses hiçbir şekilde çıkmıyor ses aygıtı bulunamadı yazıyor yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS default edip kaydet. Ses sürücünü güncelle.
Trgt74 dedi: Windows 10 format attım ses aygıtı sorunu var, ses hiçbir şekilde çıkmıyor ses aygıtı bulunamadı yazıyor yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... BIOS default edip kaydet. Ses sürücünü güncelle.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #3 Hoparlöre gel sağ tıkla kayıt aygıtlarına gel. Oradan kayıttan yürüt ü seç ve sağ tıkla. Devre dışı bırakılmış aygıtları göster de olması lazım.
Hoparlöre gel sağ tıkla kayıt aygıtlarına gel. Oradan kayıttan yürüt ü seç ve sağ tıkla. Devre dışı bırakılmış aygıtları göster de olması lazım.