Windows 10 ses az geliyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
1597396596623.png

Ses YouTube'da da 100, bilgisayarda da 100 fakat gördüğünüz gibi, bangır bangır müzik fakat ses az geliyor.

Not: Aynı şarkıyı maksimum ses düzeyinde telefondan açınca daha çok ses çıkıyor. Elle sürücü güncelleme, ses efekt yöntemlerini denedim ama hala az ses veriyor.

Surucuyu tamamen bilgisayarinizdan kaldirmadiniz sanirim direkt guncelleme yaptiniz, okudugumda bunu anladim.

Direkt olarak ses surucusunu tamamen silip, bastan temiz bir kurulum gerceklestirmeyi deneyin.
Yapacağım hocam bugün.
Surucuyu tamamen bilgisayarinizdan kaldirmadiniz sanirim direkt mevcut surucu uzerine guncelleme yaptiniz, okudugumda bunu anladim.

Direkt olarak ses surucusunu tamamen silip, bastan temiz bir kurulum gerceklestirmeyi deneyin.
Hocam biraz geç oldu fakat sorunu çözdüm. Arkadaki yeşil jak girişi hoparlör içinmiş, kulaklığı takınca neden hoparlör diye görüyor diyordum zaten. Ön panel çalışmıyordu, onu çözünce kulaklığı ön panele taktım ve bangır bangır ses geliyor artık. Teşekkür ederim yine de.

Ön panel sorununu şöyle çözdüm;
1597740444720.png

Sağ alttan ayarlar düğmesine tıkladım.
1597740474053.png

Çalma Ayıtı seçeneklerinden aşağıdaki seçeneği seçince çalışmaya başladı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı