M MassiveStroke_06 Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 8 17 Temmuz 2018 #1 Yaklaşık 2 yıldır Windows 10 kullanıcısıyım ve bu güne kadarda çok memnundum. Bilgisayarım çok yavaşlamıştı sıfırladım. Ve ses çıkmıyor bilgisayardan artık. İnternetteki klasik çözümleri yazmayın. Driveri silip tekrar yükledim ama sonuç hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2018
Yaklaşık 2 yıldır Windows 10 kullanıcısıyım ve bu güne kadarda çok memnundum. Bilgisayarım çok yavaşlamıştı sıfırladım. Ve ses çıkmıyor bilgisayardan artık. İnternetteki klasik çözümleri yazmayın. Driveri silip tekrar yükledim ama sonuç hala aynı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 18 Temmuz 2018 #2 Sıfırlamayın bu durumlarda, temiz Windows 10 kurulumu yapın. Sıfırlamak mevcut sorunları gidermeyebilir. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Sıfırlamayın bu durumlarda, temiz Windows 10 kurulumu yapın. Sıfırlamak mevcut sorunları gidermeyebilir. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum