CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 11 Ocak 2021 #1 Windows 10 işletim sisteminde ses kaydı aldığımda M4A olarak alıyor, kaydettiğimde nasıl MP3 olarak kaydetmesini sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Windows 10 işletim sisteminde ses kaydı aldığımda M4A olarak alıyor, kaydettiğimde nasıl MP3 olarak kaydetmesini sağlayabilirim?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Ocak 2021 #2 m4a to mp3 converter kullanabilirsiniz internette yüzlerce var fakat güvenilir sitelerden dönüştürün.
m4a to mp3 converter kullanabilirsiniz internette yüzlerce var fakat güvenilir sitelerden dönüştürün.
CarryChucky Kilopat Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 70 11 Ocak 2021 #3 Liutenant dedi: m4a to mp3 converter kullanabilirsiniz internette yüzlerce var fakat güvenilir sitelerden dönüştürün. Genişletmek için tıkla... dönüştürme yapmadan direkt öyle kaydetmek istiyorum
Liutenant dedi: m4a to mp3 converter kullanabilirsiniz internette yüzlerce var fakat güvenilir sitelerden dönüştürün. Genişletmek için tıkla... dönüştürme yapmadan direkt öyle kaydetmek istiyorum
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Ocak 2021 #4 CarryChucky dedi: dönüştürme yapmadan direkt öyle kaydetmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcalayın ya da başka bir program ile ses kaydı alın. Daha detaylı ses kaydı alabilirsiniz. Audacity olabilir.
CarryChucky dedi: dönüştürme yapmadan direkt öyle kaydetmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcalayın ya da başka bir program ile ses kaydı alın. Daha detaylı ses kaydı alabilirsiniz. Audacity olabilir.
ictenyanmali Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Windows'un kendi ses kaydedicisinden MP3 formatında kayıt alamazsınız. Audacity kullanmanızı öneririm. Ücretsizdir ve ses kaydınızda da istediğiniz oynamaları (kırp, birleştir vs) yapabilirsiniz.
Windows'un kendi ses kaydedicisinden MP3 formatında kayıt alamazsınız. Audacity kullanmanızı öneririm. Ücretsizdir ve ses kaydınızda da istediğiniz oynamaları (kırp, birleştir vs) yapabilirsiniz.