eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #11 Jovian dedi: İşe yaramadı maalesef. Ama şunu farkettim jbl go+ kullanıyorum sesi üstündeki tuşlardan yükseltip kısabiliyorum ama bunu windowsta yapamıyorum yapsamda ses sabit kalıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama çözebildiniz mi?
Jovian dedi: İşe yaramadı maalesef. Ama şunu farkettim jbl go+ kullanıyorum sesi üstündeki tuşlardan yükseltip kısabiliyorum ama bunu windowsta yapamıyorum yapsamda ses sabit kalıyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama çözebildiniz mi?
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #12 eyemdiSt dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak gibi olsun ama bu sorunu çözebilen var mı?
eyemdiSt dedi: Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmak gibi olsun ama bu sorunu çözebilen var mı?
Niccolo Machiavelli Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #13 Konuyu hortlatmak gibi olsun ama bu sorunu çözebilen var mı? Bilgisayarı aç kapa denedim sorunumum çözüldü bazen ilk denemek gerekeni unutabiliyorum.
Konuyu hortlatmak gibi olsun ama bu sorunu çözebilen var mı? Bilgisayarı aç kapa denedim sorunumum çözüldü bazen ilk denemek gerekeni unutabiliyorum.
nisasyonel Femtopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Temmuz 2025 #14 Konuyu hortlatmak gibi olsun ben de aynı sorunu Razer kulaklığımda yaşıyorum. Çözebilen var mı?