Windows 10 Ses Gelmeme Sorunu

traveller1287

Kilopat
Bilgisayara format attım, sürücüleri yükledim. Fakat ses gelmiyor. Kulaklığım Ozone Rage ST, başka bilgisayarda test ettim, çalışıyor. Aynı zamanda kayıttan yürütme aygıtlarında da gözükmüyor, yani bilgisayar kulaklığı görmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar arkadaşlar,

Aynı sorun bende de var, kulaklığı takıyorum, mikrofon çalışıyor fakat ses gelmiyor. Arkadaşın yukarıda yazdığı gibi kayıttan yürütme aygıtlarında gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

Denedim onu, oldu fakat anlamadığım bir şekilde PC 'ye restart atınca tekrar gitti.

@SabertoothEU Sorunu çözdüm. Öncelikle aygıt yöneticisinden ses,video ve oyun denetleyicisi sekmesinin altından her şeyi kaldır. Ardından kulaklığın fişini PC'den çek ( ne alakaysa bilmiyorum ama ben öyle denedim) ve alttaki Realtek Driver'ını indir. Kurulum tamamlanınca PC'yi yeniden başlatmayı isteyecek, yeniden başlarken (gene ne alaka bilmiyorum ama) kulaklık kablolarını tak. Sorunun çözülmüş olması gerek.

Realtek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…