Windows 10 Ses Gelmeme Sorunu

SemihMutlu077

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gün içinde gayet sorunsuz bir şekilde bilgisayarımdan ses geliyordu. Dışarı çıktım, geldim. Bilgisayarımdan ses gelmiyor olduğunu fark ettim. Kulaklığım G633, ses kapatıp açtığımda kulaklığın üstündeki tuşlardan ses geliyor ama Windows 10'dan ses gelmiyor. Ayriyeten Windows'un sağ alttaki ses simgesine sağ tıklayamıyorum, tıkladığımda donuyor anlık. Spotify'da da şarkılarını otomatik olarak geçiyor yani çalmıyor. Bilgisayar ekstra bir yavaşladı. Kulaklığı çıkardım taktım, PC resledim gene olmadı. Virüs olabilir mi diye şuan bilgisayarımı tarıyorum ama buraya da konu oluşturayım dedim. Sizce sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması tamamlansın. Sorun çözülmediyse Aygıt yöneticisinden, Ses, video ve oyun denetleyicilerini seçip, '' Realtek High Defination audio '' ses kartını kaldır ve sistemi yeniden başlat.

Eğer kulaklığın sağlam olduğunu düşünüyorsan bu işe yarayacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı