Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 24 Mayıs 2020 #11 Erenbaba55 dedi: Kulaklık 3 tane denedim kulaklikta sorun yok önede arkayada taktım ikisi de çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Öyle ise anakart üzerinde bulunan ses devrelerinde sorun var gibi gözüküyor. Güvenilir ve işinin ehli bir bilgisayarcıya götürmelisiniz.
Erenbaba55 dedi: Kulaklık 3 tane denedim kulaklikta sorun yok önede arkayada taktım ikisi de çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Öyle ise anakart üzerinde bulunan ses devrelerinde sorun var gibi gözüküyor. Güvenilir ve işinin ehli bir bilgisayarcıya götürmelisiniz.
Erenbaba55 Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 81 24 Mayıs 2020 #12 Agent Phil Coulson dedi: Öyle ise anakart üzerinde bulunan ses devrelerinde sorun var gibi gözüküyor. Güvenilir ve işinin ehli bir bilgisayarcıya götürmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım burda güzel bı bilgisayarcı var herşeyden anlıyor
Agent Phil Coulson dedi: Öyle ise anakart üzerinde bulunan ses devrelerinde sorun var gibi gözüküyor. Güvenilir ve işinin ehli bir bilgisayarcıya götürmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım burda güzel bı bilgisayarcı var herşeyden anlıyor
ColorTR Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 45 24 Mayıs 2020 #13 Erenbaba55 dedi: Kulaklık 3 tane denedim kulaklikta sorun yok önede arkayada taktım ikisi de çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı ön ve arka girişe takarak denediyseniz muhtemelen ses yongasında bir sorun olabilir.
Erenbaba55 dedi: Kulaklık 3 tane denedim kulaklikta sorun yok önede arkayada taktım ikisi de çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı ön ve arka girişe takarak denediyseniz muhtemelen ses yongasında bir sorun olabilir.
Erenbaba55 Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 81 24 Mayıs 2020 #14 ColorTR dedi: Kulaklığı ön ve arka girişe takarak denediyseniz muhtemelen ses yongasında bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten PC aldiğım sahibi anakart degistircek gelcek.
ColorTR dedi: Kulaklığı ön ve arka girişe takarak denediyseniz muhtemelen ses yongasında bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten PC aldiğım sahibi anakart degistircek gelcek.
Kuledisco Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 7 24 Mayıs 2020 #15 Bios dan ayarı kapatmış olabilirsin ses kontrolunu enable yap
Erenbaba55 Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 81 24 Mayıs 2020 #16 Kuledisco dedi: BIOS'dan ayarı kapatmış olabilirsin ses kontrolunu enable yap. Genişletmek için tıkla... Enable zaten baktım.
Kuledisco dedi: BIOS'dan ayarı kapatmış olabilirsin ses kontrolunu enable yap. Genişletmek için tıkla... Enable zaten baktım.
Kuledisco Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 7 24 Mayıs 2020 #17 Realtek hd audio eski sürümleri yükle sonra içerisinde ayar yap jakları tek tek tak Realtek_Audio_Driver_WIN10-64_V6.0.1.8339_0626_2 Bu sürümü bul özellikle
Realtek hd audio eski sürümleri yükle sonra içerisinde ayar yap jakları tek tek tak Realtek_Audio_Driver_WIN10-64_V6.0.1.8339_0626_2 Bu sürümü bul özellikle