Emre_Yunus Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 14 27 Haziran 2018 #1 Ses hizmeti kapanmış başlat yazısı gözüküyor ama başlata bastığımda bu hata geliyor. Bu arada Windows 10 orjinal. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2018
Ses hizmeti kapanmış başlat yazısı gözüküyor ama başlata bastığımda bu hata geliyor. Bu arada Windows 10 orjinal.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 27 Haziran 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu dener misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu dener misin?
Emre_Yunus Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 14 29 Haziran 2018 #3 Denedim ama olmadı Tekrardan deniyorum inşallah olur bu sefer MB Lutz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok denedim ama olmadı. Son düzenleme: 29 Haziran 2018
Denedim ama olmadı Tekrardan deniyorum inşallah olur bu sefer MB Lutz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok denedim ama olmadı.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Haziran 2018 #4 Sistemsel sorun gibi gözüküyor. Sorun olmadığı bir tarihe sistem geri yükleme noktası ile geri dönüş yapın.
Sistemsel sorun gibi gözüküyor. Sorun olmadığı bir tarihe sistem geri yükleme noktası ile geri dönüş yapın.
Emre_Yunus Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 14 30 Haziran 2018 #5 Sorunun öncesine ait geri yükleme noktası yok. Son düzenleme: 30 Haziran 2018