Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Windows 10 kullanıyorum ama ses kendi kendine kapanıp duruyor. Virüs mü var? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2021
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 12 Temmuz 2021 #2 Klavyende tuş varsa o basılı kalıyor olabilir mi? Ses driverlarını kaldırıp tekrardan güncel driverları indir. Virüs taraması yapabilirsin.
Klavyende tuş varsa o basılı kalıyor olabilir mi? Ses driverlarını kaldırıp tekrardan güncel driverları indir. Virüs taraması yapabilirsin.
Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #3 Bogazitchy dedi: Klavyende tuş varsa o basılı kalıyor olabilir mi? Ses driverlarını kaldırıp tekrar güncel driverları indir. Virüs taraması yapabilirsin bu sorunun çözümü olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam yapacağım ama sadece virüs taraması ses driverlerini silip yükledim fakat çözüm olmadı.
Bogazitchy dedi: Klavyende tuş varsa o basılı kalıyor olabilir mi? Ses driverlarını kaldırıp tekrar güncel driverları indir. Virüs taraması yapabilirsin bu sorunun çözümü olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam yapacağım ama sadece virüs taraması ses driverlerini silip yükledim fakat çözüm olmadı.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 Hoperlör driverları güncel mi?
Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #5 Ciritica dedi: Hoparlör driverları güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet.