Windows 10 ses kartı düzgün çalışmama sorunu

Hande96

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarımı açtım kulaklıktan ve hoparlörden ses alamadım fakat ses aygıtlarında kulaklığımı taktığım zaman ya da hoparlörü taktığım zaman müzik açıkken yeşil dalga inip çıkıyor ama sesi ben duyamıyorum.

Kulaklıktan bana ses gelmiyor. Hoparlörü bağladığımda hoparlörden ses gelmiyor ama ses aygıtlarındaki yeşil dalga hareket ediyor. Sistem sesi algılıyor. Windows 10 kullanıyorum bütün gücellemeleri yaptım forumlarda ne kadar tavsiye varsa denedim değişen hiçbir şey olmadı. BIOS'tan kontrol ettim açık, kulaklığım ve hoparlörüm mü bozuldu acaba deyip mantık olarak laptop'a takıp denedim. Kulaklığım ve hoparlörüm çalışıyor.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa ses ayarlarıyla ilgili bir problem olabilir. bazen kulaklık falan taktığında ekrana gelen onay kutusunda farklı bir bölüm seçili olarak falan gelebiliyor, oraları kontrol ederek tamamla vede ön taraftaki ses çıkışını kontrol eder misin. Ses geliyor mu bi bakıver

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı