Windows 10 Ses Kesilme Sorunu

ensignturkey

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorunu ne yaptıysam yani derler ya allem ettim kallem ettim yine de çözemedim. Sırf bu sorunu sizinle paylaşmak ve sorun çözümüne dair fikirlerinizi almak için bu foruma kayıt oldum. Umarım ilgi gösterir ve sorunumu çözmeme yardım edersiniz.

Konuya girmeden önce bilgisayarımın sistem bilgilerini aşağıda verdiğim linkten görebilirsiniz.
(6 Sene Önce Satın Aldım.)

1.png

Dizüstü bilgisayarımda herhangi bir platformda ya da masaüstünde müzik veya video dinlerken dinlediğim medyanın sesi bir dakika bile sürmeden kesiliyor görünürde ses çalıyor gibi gözüküyor ama dizüstünün önünde bulunan hoparlörlerden ses gelmiyor.

(Ses çalıyor gibi gözüküyor ama ses duymuyorum.)
2.png

Bu da dizüstü bilgisayarımın ses donanım kimliği, soran arkadaş olursa diye altına yazıyorum.
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_5069&SUBSYS_1179FC50&REV_1003\4&308EC9AD&0&0001

Lakin dizüstü bilgisayarıma harici bir hoparlör bağladığımda kulaklık jack girişinden böyle bir sorun yaşamıyorum bu anormal sorunu sadece dizüstü bilgisayarımın kendi hoparlörlerinde yaşıyorum.

Evet, çözümü nedir arkadaşlar?

Bendede aynı sorun var windows 7 yüklüydü 8.1 yükledim şimdide 10 yükledim önceden böyle bir sıkıntı yoktu formatta attım gitmiyor kafayı yiyeceğim sesi çok açınca anında gidiyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı