Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Temmuz 2019 #11 captıNATor dedi: Driver'a yükleyeleyim derken dostum. Genişletmek için tıkla... Google Drive a yükleyelim demiştim.
captıNATor dedi: Driver'a yükleyeleyim derken dostum. Genişletmek için tıkla... Google Drive a yükleyelim demiştim.
captıNATor Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 15 23 Temmuz 2019 #12 Ribozom dedi: Google Drive a yükleyelim demiştim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini bi indirelim olmazsa onada bakarız dostum. Ribozom dedi: Mikrofonun driver sayfası bu. İstersen Drive'a yükleyelim. Genişletmek için tıkla... Drive'a ne demek captıNATor dedi: Dostum bu attığın şey ne kadar güvenli peki ? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 24 Temmuz 2019
Ribozom dedi: Google Drive a yükleyelim demiştim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediğini bi indirelim olmazsa onada bakarız dostum. Ribozom dedi: Mikrofonun driver sayfası bu. İstersen Drive'a yükleyelim. Genişletmek için tıkla... Drive'a ne demek captıNATor dedi: Dostum bu attığın şey ne kadar güvenli peki ? Genişletmek için tıkla...