I isimgibiisim Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Windows 10 kullanıyorum, görev çubuğundaki ses simgesine dokununca menü açılmıyor. Sistemle alakası olduğunu sanmadığım için sistem bilgisi vermeyeceğim, çözümü olanlar lütfen yazsın.
Windows 10 kullanıyorum, görev çubuğundaki ses simgesine dokununca menü açılmıyor. Sistemle alakası olduğunu sanmadığım için sistem bilgisi vermeyeceğim, çözümü olanlar lütfen yazsın.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 31 Ocak 2021 #2 Reset atınca düzeliyordu bende. sfc/scannow ile sistem taraması yapın. Artı 0 Eksi
KS KS I isimgibiisim Femtopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Reset atınca düzeliyordu bende. sfc/scannow ile sistem taraması yapın. Genişletmek için tıkla... denedim sorun bulunmadı diyor Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Reset atınca düzeliyordu bende. sfc/scannow ile sistem taraması yapın. Genişletmek için tıkla... denedim sorun bulunmadı diyor