V ValvUP19 Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 7 19 Ekim 2020 #1 Bilgisayar da hoparlörden ses gelmiyor ama kulaklığı takında geliyor.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 19 Ekim 2020 #2 Hoparlörün kendisinde bir sıkıntı olmadığı kesin mi? Artı 0 Eksi
orkunyilmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.186 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer rhodes / flat iron lake kenarında 19 Ekim 2020 #3 Ses simgesine sağ tıkla ayarlara git. Hoporlör seçili mi bi bakarmısın. Artı 0 Eksi
S sekilvedat Centipat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #4 Aynı sorun bende de oldu. 4 gün önce aldığım bilgisayarın hoparlörü çalışmıyordu. Bende Acer'in sürücülerinden bilgisayarımın modeline uygun sürücüyü indirerek sorunu hallettim. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de oldu. 4 gün önce aldığım bilgisayarın hoparlörü çalışmıyordu. Bende Acer'in sürücülerinden bilgisayarımın modeline uygun sürücüyü indirerek sorunu hallettim.
KS KS V ValvUP19 Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 7 19 Ekim 2020 #5 Kesin değil. nih dedi: Hoparlörün kendisinde bir sıkıntı olmadığı kesin mi? Genişletmek için tıkla... Kesin değil. orkunyilmaz dedi: Ses simgesine sağ tıkla ayarlara git. Hoporlör seçili mi bi bakarmısın. Genişletmek için tıkla... Seçili. Artı 0 Eksi
Kesin değil. nih dedi: Hoparlörün kendisinde bir sıkıntı olmadığı kesin mi? Genişletmek için tıkla... Kesin değil. orkunyilmaz dedi: Ses simgesine sağ tıkla ayarlara git. Hoporlör seçili mi bi bakarmısın. Genişletmek için tıkla... Seçili.
Thaliard Centipat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #6 Benim de sesle ilgili bir problemim var makale açtım ama kimse yardımcı olmadı bilgisi olan biri profilimden makeleye bakabilir mi? Artı 0 Eksi
Benim de sesle ilgili bir problemim var makale açtım ama kimse yardımcı olmadı bilgisi olan biri profilimden makeleye bakabilir mi?