Windows 10 ses sorunu

zipzap

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, kulaklığı bilgisayara taktığımda aldığım sesle telefona taktığım zaman aldığım ses çok farklı. Bilgisayarda kullanırken bass yok bile hiç. Bütün ses driverları güncel. Sistemi alalı 2-3 gün oluyor neden böyle bir sorun yaşıyorum bunu nasıl çözerim bilen var mı?

Denetim masası > donanım ve ses > ses > kullandığın cihaza tıkla > özellikler > geliştirmeler
Burada bass boost'u aktif edersen bir nebze iyileşebilir. Bilgisayarımda Sound Blaster Cinema 3 yazılımı olduğu için kablolu kulaklıkta sorunum olmuyor ama kablosuz kullandığımda ses bana da kötü geldiği için bu şekilde çözüyordum durumu.

Kulaklığında mikrofon özelliğide tek jack üzerinden geliyorsa ve bilgisayarda mikrofon ve kulaklık jackları ayrı ise gerekli olan jacklar gerekli bölüme temas etmediğinden bir taraftan ses gelmez ya da kulaklık tam verimli çalışmaz.

Dediğim gibi öncelikle bu dediklerimi kontrol edin.

Denetim masası > donanım ve ses > ses > kullandığın cihaza tıkla > özellikler > geliştirmeler
Burada bass boost'u aktif edersen bir nebze iyileşebilir. Bilgisayarımda Sound Blaster Cinema 3 yazılımı olduğu için kablolu kulaklıkta sorunum olmuyor ama kablosuz kullandığımda ses bana da kötü geldiği için bu şekilde çözüyordum durumu.
işte bütün bunları yaptığımda geliştirmeler kısmı gelmiyor öyle bir sekme yok ayarlarda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı