janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 13 Aralık 2024 #1 Yeni Acer Aspire 5 FreeDOS laptop aldim. Windows 10 kurduktan sonra birçok sürücü yok Wi-Fi bile çubuk yardımı ile bağlandım. Ses şu an hiç yok.
Yeni Acer Aspire 5 FreeDOS laptop aldim. Windows 10 kurduktan sonra birçok sürücü yok Wi-Fi bile çubuk yardımı ile bağlandım. Ses şu an hiç yok.
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 Ethernet kablosu ile Wi-Fi'ya bağlayın yoksa telefonun şarj aletiyle mobil veri paylaşımı yapıp Windows güncellemesi yapın.
Ethernet kablosu ile Wi-Fi'ya bağlayın yoksa telefonun şarj aletiyle mobil veri paylaşımı yapıp Windows güncellemesi yapın.
janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 13 Aralık 2024 #3 varlıktx dedi: Ethernet kablosu ile Wi-Fi'ya bağlayın yoksa telefonun şarj aletiyle mobil veri paylaşımı yapıp Windows güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptım acaba Windows lisans etkinleştirilmedim diye mi ses sürücü gelmiyor.
varlıktx dedi: Ethernet kablosu ile Wi-Fi'ya bağlayın yoksa telefonun şarj aletiyle mobil veri paylaşımı yapıp Windows güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptım acaba Windows lisans etkinleştirilmedim diye mi ses sürücü gelmiyor.
varlıktx Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #4 janggeum dedi: Güncelleme yaptım acaba Windows lisans etkinleştirilmedim diye mi ses sürücü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü için lisansa gerek yok güncellemeyi yapıp yeniden başlattınızmı, Wi-Fi geldi mi?
janggeum dedi: Güncelleme yaptım acaba Windows lisans etkinleştirilmedim diye mi ses sürücü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü için lisansa gerek yok güncellemeyi yapıp yeniden başlattınızmı, Wi-Fi geldi mi?
janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 13 Aralık 2024 #5 Ses hiçbir şekilde gelmedi. Daha 0 laptop. Buraya ilgili olabilir mi? Son düzenleme: 13 Aralık 2024