Windows 10 ses ve donma sorunu

ferdinec

Megapat
İlk açılışta sorun yok ancak 5-10 dakika cızır cızır bir ses geliyor ve bir jak çıkarıldı uyarısı veriyor, ses de kesiliyor, bazen video izlerken, müzik dinlerken bilgisayar donu veriyor, ön panel sesi devre dışı bıraktım gene aynı, anakartım GIGABAYTE 890 FX lütfen yardım.
Bir de affınıza sığınarak bu forma ne kadar soru sorduysam çözüme ulaşamadım.
Bakıyorum bir mesaj var, evet diyorum bir delikanlı babayiğit sorunumu halletti bakıyorum mesaja nerdeee uyarı mesajıymış. Ceza yemişim. 12 eylül askeri darbe yönetimi yeniden gelmiş forumu yönetiyor gibi, kurallara uymamışım ya harf hatası ya cümle, diye ya başlığı değiştiriyorlar kurallar hatırlatarak.
Sorunun çözümüne yönelik bir şey yok sanırım. Bu son sorum olacak herhalde. İdam cezası alırım bu kadar çok yazdın diye. İyi halden en fazla forumdan kovarlar.

Sorun Windows 10'a geçmeden var mıydı? Varsa donanımsal sorun olabilir. Yoksa sürücüler ile ilgili olabilir ve ya düşük bir ihtimal anakart sonradan bozulmuş olabilir.

Sizin sorununuz genelde donanımsal oluyor. Arızalı bölümü devre dışı bırakıp sorunu çözebilirsiniz. İnternete bir jak çıkarıldı yazıp aratın. Donanım haber sitesine girin. Şimdi link vermiyorum forumda olan bilgiyi başka siteden verdin diye ceza yemişliğim var. Neymiş forumdaki Windows 8.1 rtm bağlantılarını verecekmişiz. Windows kendi sitesinde varken mega sitesinden indirsin diye.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı