Rehber Windows 10 seslerini kişiselleştirme

Makaleler
3
Flash takarken, çıkarırken, bildirim geldiğinde çıkan sesleri kişiselleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu rehber ile yapabileceksiniz.
Sarı renk ile çizdiğim adımları takip edin:

Dediklerimi yaptığınız zaman gelen menüden istediğiniz Ses'i seçin. Ben "aygıt bağlanma" sesini düzenleyeceğim.

"Gözat" kısmından "Mav" uzantılı bir dosya seçeceğiz ve her aygıt bağlandığında o ses çalacak. Bu rehber için şu sesi kullanacağız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu siteye seçtiğimiz müziğin linkini yapıştırıyoruz ve MP3 olarak indiriyoruz: Mp3 Youtube Dönüştürücü | Mp3 Youtube

Sonra inen ses dosyasını şu site ile "mav" uzantılı dosyaya çeviriyoruz: MP3 to WAV | CloudConvert

Elimizdeki müzik artık "Mav" uzantısına sahip. Şimdi şu kısımdan "Gözat" diyoruz ve müziği seçiyoruz:

Bu sayede istediğiniz ses efektini ayarlayabiliyorsunuz.

Not: Seçtiğiniz müziği silmeniz durumunda sesler sıfırlanacaktır.

Artık flash taktığınızda, çıkardığınızda, bildirim geldiğinde... Çıkan sesleri kişiselleştirebileceksiniz. Iyi forumlar.

Son düzenleme:
İstenilen ses efektini ayarladıktan sonra .mav dosyasını başka bir yere taşıyabilir miyiz?

Hocam özel bir komutla bu ayarları istediğimiz zaman saniyesinde yapıp geri döndürebiliyor muyuz ? Komşu çocuğu geldiğinde tüm sesler jumpscare olsun istiyorum da

Hocam özel bir komutla bu ayarları istediğimiz zaman saniyesinde yapıp geri döndürebiliyor muyuz? Komşu çocuğu geldiğinde tüm sesler jumpscare olsun istiyorum da

Manuel olarak ayarlamız gerekecek diye biliyorum. Yaptıktan sonra jumpscare Sesi'nin konumunu değiştirin yeter. Hepsi normale döner.

Hocam bunun aynısı gibi başlangıç sesini de değiştirmek mümkün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…