Windows 10 temiz kurulum ve sfc/scannow yaptım. Ne yapmam lazım?
Kod:
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
Kullandığınız komut sistem dosyalarındaki hataları ve sorunları düzeltmek için, sonuç olarak da zaten hataların onarıldığını söylüyor. İnternetten ve lokal olarak yapılan düzeltmeler için detayları nasıl öğrenebileceğiniz söylenmiş bir de. Kısacası yaptığınız işlem başarılı olmuş. Ne için yaptığınızı bilmiyorum, sorunu çözmediyse belirtin, yardımcı olalım.
Neden olabileceğini tam bilemiyorum ancak belki güncelleme esnasında veya kullandığınız bir programdan dolayı olabilir. Düzeltildiğine göre, problem kalmamıştır zaten.
Muhtemelen temiz kurulumun ardından yüklenen herhangi bir yazılım, belki bir sürücü, bir Windows dosyasını değiştirmiş. Çünkü çalıştırdığın bu komut, korunan sistem dosyalarında doğruluk taraması yapar ve bozuk veya yanlış sürümdeki bir dosyaya rastladığında doğru olan ile değiştirir. İkinci kez çalıştırdığında hata çıkmaması normal. Tekrar tekrar çıkarsa bir zararlı yazılım veya sistemin yüklü olduğu diskte hata olabilir.
Muhtemelen temiz kurulumun ardından yüklenen herhangi bir yazılım, belki bir sürücü, bir Windows dosyasını değiştirmiş. Çünkü çalıştırdığın bu komut, korunan sistem dosyalarında doğruluk taraması yapar ve bozuk veya yanlış sürümdeki bir dosyaya rastladığında doğru olan ile değiştirir. İkinci kez çalıştırdığında hata çıkmaması normal. Tekrar tekrar çıkarsa bir zararlı yazılım veya sistemin yüklü olduğu diskte hata olabilir.