mrtsrdr Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #1 Merhabalar. Yaklaşık 2 saattir fark ettiğim bir dert ile muzdarip durumdayım. Ekran alıntısında da inceleyebileceğiniz 2 adet işlem CPU kullanımımı %80-90 civarlarında meşgul ediyorlar ve bunu aralıksız sürdürüyorlar. Aşağıdaki çözümleri denedim; Masaüstü resmini statik resim haline getirdim. Windows tema rengini otomatikten kullanıcı ön tanımlıya getirdim. Update servislerinden 'Birden Çok Yerden Güncellemeler' seçeneğini kapalı hale getirdim. Fakat CPU'mu hala boğuyorlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2016
Merhabalar. Yaklaşık 2 saattir fark ettiğim bir dert ile muzdarip durumdayım. Ekran alıntısında da inceleyebileceğiniz 2 adet işlem CPU kullanımımı %80-90 civarlarında meşgul ediyorlar ve bunu aralıksız sürdürüyorlar. Aşağıdaki çözümleri denedim; Masaüstü resmini statik resim haline getirdim. Windows tema rengini otomatikten kullanıcı ön tanımlıya getirdim. Update servislerinden 'Birden Çok Yerden Güncellemeler' seçeneğini kapalı hale getirdim. Fakat CPU'mu hala boğuyorlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
1 108971 Kilopat Katılım 26 Nisan 2016 Mesajlar 934 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #2 Uyarı :Bu konulardan pek anlamıyorum o yüzden yanlış tavsiyede bulunabilirim. Hocam bir şey sorucam eğer o dosyalar çok önemli değilse görev yöneticisinden kapatmayı denediniz mi ?
Uyarı :Bu konulardan pek anlamıyorum o yüzden yanlış tavsiyede bulunabilirim. Hocam bir şey sorucam eğer o dosyalar çok önemli değilse görev yöneticisinden kapatmayı denediniz mi ?
Leo Corte Kilopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 251 15 Haziran 2016 #3 Oradan başlangıca gelin ve tanımadığınız bütün uygulamalara "devre dışı" diyin. Yeniden başlatın, sorun büyük ihtimalle düzelecektir.
Oradan başlangıca gelin ve tanımadığınız bütün uygulamalara "devre dışı" diyin. Yeniden başlatın, sorun büyük ihtimalle düzelecektir.