Windows 10 Sıfır Kurulum Sonrası Sorunlar

Arkadaşlar Windows 10'a geçeli uzun süre olmuştu. Format atayım dedim. Attım. Benim ekran çözünürlüğüm 1366x768 ancak Windows 10 bana en fazla 1024x768 kullanabilme hakkını veriyor. Artı bir soru daha. O da Windows 10 kasıyor. Eskiden kasma olmayan PC'de neden şimdi kasıyor ? Anlamış değilim. Bir yardımcı olun.

Bütün hepsi sürücü kurmamandan kaynaklanıyor. Ekran kartı ve diğer sürücülerini kur, düzelecektir.

Bütün hepsi sürücü kurmamandan kaynaklanıyor. Ekran kartı ve diğer sürücülerini kur, düzelecektir.
Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Artı bir soru sormak istiyorum. Bu Windows Update ile ekran kartı vb. sürücülerde güncellenir mi ? Yoksa kendimiz özel olarak mı güncellemeliyiz (aygıt yöneticisinden yaptığımız) ?

Windows her sürücüyü hemen veri tabanına almıyor. Önemli bileşenleri elle güncellemek daha iyi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı