Windows 10 sıfırla seçeneği gözükmüyor

xDynoXx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda karşılaştığım bir sorundan dolayı bilgisayarı sıfırlama kararı aldım fakat sıfırlama seçenekleri gözükmüyor, sebebi nedir? Karşılaştığım sorun sanırım virüs diye düşünüyorum çünkü uygulamalar kapanıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Sadece Opera, Discord gibi uygulamalar açılıyor. Windows ayarlarındaki sıfırlamayı yapmayı deniyorum ama kapanıyor maalesef. İnternette çözüm bulamadım, buraya yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:

O ayar buraya taşındı.

Temiz kurulum yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aman diyeyim çok basit bir işlem.

Format atmak isterseniz nasıl atamıyorsunuz ?
Basit bir işlem;

Hocam, garantisi yoksa servise göndermeyin. Arkadaşlar, ne güzel anlatmış. Temiz kurulum yapın. Zor değil.

İzliyorum videoyu teşekkür ederim çok anlamam bilgisayardan
Bu temiz kurulum ne oluyor tam olarak?
Rufus indiriyorum o bile geri kapanıyor maalesef bir şey oldu bilgisayara anlamadım sinirden kıracağım şimdi.
Virüs taraması da yaptım Kaspersky'dan tam tarama yaptım 20 tane dosya sildi yine de devam ediyor sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…