wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 667 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Haziran 2024 #1 Soru başlıktaki gibi. Windows 10 Pro lisansı bilgisayarımdan gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Çözüm 6 6 613366 13 Haziran 2024 Gidebilir OEM değilse, siz korumaya almak için şunu deneyin giderse anahtarı yazarsın. Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: "CMD" yazın ve aratın. Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak. Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter'a basın. PowerShell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey" Adım #5: Bir süre bekleyin. Satırın altında çıkan kod sizin Windows 10 ürün anahtarınızdır. Ayarlardan sıfırlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Şimdi doğru oldu @MessiFedaisi
Gidebilir OEM değilse, siz korumaya almak için şunu deneyin giderse anahtarı yazarsın. Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: "CMD" yazın ve aratın. Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak. Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter'a basın. PowerShell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey" Adım #5: Bir süre bekleyin. Satırın altında çıkan kod sizin Windows 10 ürün anahtarınızdır. Ayarlardan sıfırlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Şimdi doğru oldu @MessiFedaisi
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 452 Çözümler 7 13 Haziran 2024 #2 wubba lubba dub dub dedi: Soru başlıktaki gibi. Windows 10 Pro lisansı bilgisayarımdan gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez. Lisanslar anakarta gömülü oluyor. (OEM ise) Artı -1 Eksi
wubba lubba dub dub dedi: Soru başlıktaki gibi. Windows 10 Pro lisansı bilgisayarımdan gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır gitmez. Lisanslar anakarta gömülü oluyor. (OEM ise)
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 13 Haziran 2024 #3 Gidebilir OEM değilse, siz korumaya almak için şunu deneyin giderse anahtarı yazarsın. Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: "CMD" yazın ve aratın. Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak. Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter'a basın. PowerShell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey" Adım #5: Bir süre bekleyin. Satırın altında çıkan kod sizin Windows 10 ürün anahtarınızdır. Ayarlardan sıfırlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Şimdi doğru oldu @MessiFedaisi Son düzenleme: 13 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Gidebilir OEM değilse, siz korumaya almak için şunu deneyin giderse anahtarı yazarsın. Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: "CMD" yazın ve aratın. Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak. Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter'a basın. PowerShell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey" Adım #5: Bir süre bekleyin. Satırın altında çıkan kod sizin Windows 10 ürün anahtarınızdır. Ayarlardan sıfırlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. Şimdi doğru oldu @MessiFedaisi
T The Error Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 Hayır gitmez. Yani bende gitmiyor. Artı -1 Eksi