Windows 10 Sıfırlama %36'da Takıldı

erdk100

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı sıfırlama işlemi yapıyordum, bu şekilde takılı kaldı. Böyle bırakıp uyusam bir sıkıntı olur mu?

20201202_011636.jpg

Keşke sıfırlama yerine format atsaydınız Windows'un sıfırlama özelliği çok kötü çünkü. Ellemeyin siz açık bırakıp yatın o kendi halleder.
Bilgisayarda şöyle bir sorunla karşılaştım mesela internette gezinirken video izlerken aniden ekran donuyor hatta videonun sesi geliyor ama ekran ekran görüntüsü almışcasına donuyor.Bu sorun günde en az 2 3 defa oluyordu,teknik servisi aradım bilgisayarı sıfırlamam gerektiğini söyledi(satın alalı 2 hafta oldu win 10 kurulu geldi.),daha sonra tekrar aramam gerektiği söylendi.
Elleme, sistem zarar görmesin. Arada takılır ama sonradan akar, bir anda %90'ları görürsün.
Böyle bıraksam kendisi halletse sabaha kadar bi sıkıntı olur mu ? 1 saattir %36 da.

Bilgisayarda şöyle bir sorunla karşılaştım mesela internette gezinirken video izlerken aniden ekran donuyor hatta videonun sesi geliyor ama ekran ekran görüntüsü almışcasına donuyor. Bu sorun günde en az 2 3 defa oluyordu, teknik servisi aradım bilgisayarı sıfırlamam gerektiğini söyledi(satın alalı 2 hafta oldu Win 10 kurulu geldi.),daha sonra tekrar aramam gerektiği söylendi.

Böyle bıraksam kendisi halletse sabaha kadar bir sıkıntı olur mu? 1 saattir %36'da.

Kanka merak etme sıradan bir güncelleme bile uzun sürüyor. Sen uyu sabaha hayrola .).İyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı