Windows 10 sıfırlama çok yavaş ilerliyor

Onurga

Kilopat
İlk defa Windows sıfırlamaya çalışıyorum ama 1.5 - 2 saat geçmesine rağmen hala %4'e anca ulaştı.
Laptopumu kapatırsam bir sorunla karşılaşır mıyım? (Acil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güncelleme yaparken kapatmıştım. Çok kez yaparsan sorun yaratabilir ama 1 kere yaparsan, sanmıyorum.

Kapatma. Windows'un recovery'si çok yavaş. Hele de SSD yoksa. Endişe edilecek bir şey yok. Er geç biter.

Kapatma. Windows'un Recovery'si çok yavaş. Hele de SSD yoksa. Endişe edilecek bir şey yok. Er geç biter.

20 yıl sonra bitebilir.
Neden sıfırlama yaptığımı ben de bilmiyorum, bir anlığına yapıverdim. Şu an kapatıp temiz kurulum yapsam sıkıntı çıkar mı?

Şu an kapatıp yapsan sorun olmaz sıfırdan kuracaksan.

Ben laptopa uyguladığım zaman 7 saatte bitmişti. 5400RPM HDD vardı.

20 yıl sonra bitebilir.

Şu an kapatıp yapsan sorun olmaz sıfırdan kuracaksan.
aynen öyle yapacağım ama hard diskte bir sıkıntı çıkmaz değil mi böyle yaparsam, içindekileri zaten yedeklemiştim harici bir diske sadece diske zarar gelmesinden korkuyorum.

aynen öyle yapacağım ama hard diskte bir sıkıntı çıkmaz değil mi böyle yaparsam, içindekileri zaten yedeklemiştim harici bir diske sadece diske zarar gelmesinden korkuyorum.
Risk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…