Onurga Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 27 3 Temmuz 2020 #11 venniX dedi: Ben laptopa uyguladığım zaman 7 saatte bitmişti. 5400RPM HDD vardı. Genişletmek için tıkla... benimki de aynı, o kadar sürer mi ki
venniX dedi: Ben laptopa uyguladığım zaman 7 saatte bitmişti. 5400RPM HDD vardı. Genişletmek için tıkla... benimki de aynı, o kadar sürer mi ki
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #12 Evet maalesef sürüyor.
Onurga Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 27 3 Temmuz 2020 #13 venniX dedi: Risk var. Genişletmek için tıkla... ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? öncesinde yine bir güncelleme esnasında yarım kalmıştı ama sıkıntı çıkarmamıştı.
venniX dedi: Risk var. Genişletmek için tıkla... ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? öncesinde yine bir güncelleme esnasında yarım kalmıştı ama sıkıntı çıkarmamıştı.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 3 Temmuz 2020 #14 bende birden bire otomatik onarım hatası verdiği için sıfırlama başlattım ve 10 dk de açıldı
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #15 Risk var dedim. İlle de bir şey olur demedim. Sabredemeyecekseniz kapatın.
Onurga Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 27 3 Temmuz 2020 #16 venniX dedi: Risk var dedim. İlle de bir şey olur demedim. Sabredemeyecekseniz kapatın. Genişletmek için tıkla... estağfurullah, öyle dediniz demedim. sadece oluşabilecek sorunları merak ettim ama biraz daha bekleyeyim uzun sürecek gibiyse kapatırım artık.
venniX dedi: Risk var dedim. İlle de bir şey olur demedim. Sabredemeyecekseniz kapatın. Genişletmek için tıkla... estağfurullah, öyle dediniz demedim. sadece oluşabilecek sorunları merak ettim ama biraz daha bekleyeyim uzun sürecek gibiyse kapatırım artık.
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #17 Onurga dedi: estağfurullah, öyle dediniz demedim. sadece oluşabilecek sorunları merak ettim ama biraz daha bekleyeyim uzun sürecek gibiyse kapatırım artık. Genişletmek için tıkla... Uzun sürecek, sistem dosyalarınız zarar görür. Bazen de kritik zararlar ortaya çıkar ki zaten format atacaksanız bir problem olmaz.
Onurga dedi: estağfurullah, öyle dediniz demedim. sadece oluşabilecek sorunları merak ettim ama biraz daha bekleyeyim uzun sürecek gibiyse kapatırım artık. Genişletmek için tıkla... Uzun sürecek, sistem dosyalarınız zarar görür. Bazen de kritik zararlar ortaya çıkar ki zaten format atacaksanız bir problem olmaz.
Onurga Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 27 3 Temmuz 2020 #18 venniX dedi: Uzun sürecek, sistem dosyalarınız zarar görür. Bazen de kritik zararlar ortaya çıkar ki zaten format atacaksanız bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır, çok teşekkür ederim zKEBAB dedi: Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ettim
venniX dedi: Uzun sürecek, sistem dosyalarınız zarar görür. Bazen de kritik zararlar ortaya çıkar ki zaten format atacaksanız bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır, çok teşekkür ederim zKEBAB dedi: Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ettim
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #19 Onurga dedi: Tamamdır, çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bırakın sabaha kadar bitirsin onu.
Onurga dedi: Tamamdır, çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bırakın sabaha kadar bitirsin onu.
Onurga Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 27 3 Temmuz 2020 #20 venniX dedi: Bırakın sabaha kadar bitirsin onu. Genişletmek için tıkla... gelecek nesile bırakmak istiyorum onlar tamamlasınlar. gidişat onu gösteriyor
venniX dedi: Bırakın sabaha kadar bitirsin onu. Genişletmek için tıkla... gelecek nesile bırakmak istiyorum onlar tamamlasınlar. gidişat onu gösteriyor