Windows 10 sıfırlama ekranında kaldı

Usb hazırlayacak pc lazım Usb işini hallet format at rahat et.
 
Toplama bilgisayar ta 2013'lerden ama Valorant kaldırıyor diyeyim sonrası yok, acaba birden mi 100 olacak dedim de yok milim milim ilerliyor ne yapacağımı da şaştım sabaha kadar bekletsem mi acaba? (halen %14)

Eğer USB belleğiniz yoksa ve format atamayacaksanız en mantıklı şey beklemeniz olabilir. Sıfırlama işlemi yavaş yavaş ilerleyebilir ve birden yükselebilir. Şu an bilgisayarı kapatırsanız zaten muhtemelen Windows çalışmayacak.
 
Format atacaksanız komple her şeyi silecekseniz eğer bilgisayarı kapatın hazırladığınız windows boot USB'yi takıp temiz kurulum yapın bir şey olmaz

Format atacaksanız komple her şeyi silecekseniz eğer bilgisayarı kapatın hazırladığınız windows boot USB'yi takıp temiz kurulum yapın bir şey olmaz.
Sıfırlama ve format aynı şey zannediyordum da değilmiş bilseydim format atardım ben sıfırlama nasıl yapılıyor herşeyini kavrayıp sabah başlattım şimdi format atma işlemini nasıl yapıcam PC olmadan, USB ye bir takım dosyalar yüklemek lazım çünkü anladığım kadarıyla

USB var ama format için gerekli dosyaları yukleyebilecegim bir PC kalmadı onu nasıl yapıcam, bekliycem olmadı sabaha kadar maalesef
 

USB bellek en az 8 GB ise ve OTG kablosu varsa bu yöntemle yapabileceğinizi düşünüyorum.

 
USB bellek var ama PC yok fotmat dosyalarını indirebilecegim telden olur mu ?

OTG kablo yok malesef olmaz sanırım o zman, mecbur bekliycem
 
OTG kablo yok maalesef olmaz sanırım o zaman, mecbur bekleyeceğim.

OTG kablosu yoksa olmaz telefon ile. Başka bir PC'den Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdırıp format atabilirsiniz. Bir de internet kafeye gidip kendiniz orada yazdırabilirsiniz.
 

OTG kablosu yoksa olmaz telefon ile. Başka bir PC'den Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdırıp format atabilirsiniz. Bir de internet kafeye gidip kendiniz orada yazdırabilirsiniz.
128 GB USB belleğim var çift taraflı hem tel hem PC ye uygun giriş, ama içinde dosyalarım var 15-20 GB üstüne kursam bir sorun olmazsa direk yapmaya başlíyím ?
 
128 GB USB belleğim var çift taraflı hem tel hem PC'ye uygun giriş, ama içinde dosyalarım var 15-20 GB üstüne kursam bir sorun olmazsa direkt yapmaya başlíyím?

Windows kurulum dosyalarının yanında olursa sıkıntı olabilir ama ayrı bir klasör oluşturup onun içerisine atılırsa kurulum dosyalarına sıkıntı olmaz. Bu arada ISO dosyası yazdırılırken USB bellek biçimlendirilir yani içerisindeki dosyaların hepsi silinir. Rehberdeki kullanılan uygulama bunu yapıyor mu bilmiyorum. Bana kalırsa başlamadan önce USB bellekteki dosyaları fotoğrafları falan Google Drive'a yedekleyin.
 
tamamdır çok teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…