V Vladimir Putin Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı 1050 ti Anakart BIOSTAR H410MH S2 İşlemci i3 10105f Windows 10 kullanıyorum bazı şeyler çalışmıyor. Mesela görüntü ayarları ve kişileştir format atmak yerine sıfırlasam işe yarar mı? Sıfırlamak format işlemi görür mü?
Windows 10 kullanıyorum bazı şeyler çalışmıyor. Mesela görüntü ayarları ve kişileştir format atmak yerine sıfırlasam işe yarar mı? Sıfırlamak format işlemi görür mü?
Agony07 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Hocam ben eskiden Xbox uygulamasın falan sildim sıfırladım geri yüklenmedi çoğu uygulama sonra temiz kurulum yaptım hepsi kuruluydu.
Hocam ben eskiden Xbox uygulamasın falan sildim sıfırladım geri yüklenmedi çoğu uygulama sonra temiz kurulum yaptım hepsi kuruluydu.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Eger sifirlarken Windows dosyalarini internetten indirmesini istersen duzelir.
V Vladimir Putin Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 Silinen üye dedi: Eger sifirlarken Windows dosyalarini internetten indirmesini istersen duzelir. Genişletmek için tıkla... Bütün her şey sıfırlanır değil mi format atmış gibi olur mu?
Silinen üye dedi: Eger sifirlarken Windows dosyalarini internetten indirmesini istersen duzelir. Genişletmek için tıkla... Bütün her şey sıfırlanır değil mi format atmış gibi olur mu?
Agony07 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #5 Vladimir Putin dedi: Bütün her şey sıfırlanır değil mi format atmış gibi olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bence direk format atın çok uzun sürüyor sıfırlamak 7 8 saat sürmüştü yaptığımda.
Vladimir Putin dedi: Bütün her şey sıfırlanır değil mi format atmış gibi olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bence direk format atın çok uzun sürüyor sıfırlamak 7 8 saat sürmüştü yaptığımda.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #6 Vladimir Putin dedi: Bütün her şey sıfırlanır değil mi format atmış gibi olur mu? Genişletmek için tıkla... Her sey sifirlanir ama temiz kurulum ile ayni etkiyi vermez.
Vladimir Putin dedi: Bütün her şey sıfırlanır değil mi format atmış gibi olur mu? Genişletmek için tıkla... Her sey sifirlanir ama temiz kurulum ile ayni etkiyi vermez.