Windows 10 sıfırlama ile KMS gider mi?

Sinan Engin v1

Decipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar durum benlik değil orijinal Windows kullanıyorum baştan belirtiyim. Arkadaşım yakın zamanda laptop aldı dayısı da Windows 10 yükledi KMS ile. Fakat ne kadar yapma desem de yüklemişler. Arkadaşım da bayağı hatalar alıyor bundan dolayı dosyalarda falan. Eğer Windows 10 sıfırlarsa sorun kalkar mı? Sıfırılarsa lisansı gider mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ayarlarından sıfırlanırsa gitmez sanırım. En güvenli yolu temiz format ve lisansı gider tabii ki de, onun yerine ucuza Retail key alsın Amazon'dan.

Bildiğim kadarı ile sıfırlama ile lisans gitmez. Ama KMS olayını bilmiyorum. Sanırım onun garanti çözümü format olacaktır.

KMS ne kadar rezalet pislik kotu bir şey olduğunu biliyorsunuz herhalde en iyisi format attın bir deneyin derim.

KMS kendini sürekli aktif tutmak için Windows dosyaları ve regedite kendisini gizliyor. Maalesef sıfırlama yapsanız dahi (kendim denedim sizde belki olur) sıfırlama sonrası malwerebyts ile tarattiktan sonra yine de KMS yi buldu. Yani binlerce TL verdiklere laptopa 80-100 liraya oem key almak bu kadar zor olmamli. Ayrıca evet her sıfırlama da veya formatta gider. KMS yazılımsal olarak sadece o an lisans yapar OEM keyler gibi anakarta işlemez

KMS ne kadar rezalet pislik kotu bir şey olduğunu biliyorsunuz herhalde en iyisi format attın bir deneyin derim.

Kaç kere söyledim yapma etme diye ama biraz cimri arkadaşım dayısıda güya donanım mühendisiymiş bir şey olmaz demiş yüklemişler.

Aslında malwarebytea yükle siler dedim de dinlemiyor beni. Sevdiğim bir arkadaşım ama laptopunu da sanayiden çalışıp aldı botlaştırma dışında zarar verir mi?

KMS yi hangi siteden indirdi. Hangi yazılımcı içine ne koydu bilemeyiz. Sadece botlastirma olarak kaldıysa iyi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…